Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Tηλ.παραγγελίες 2114114868

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.elbano.gr διαθέτει τα προϊόντα Elbano collection. To e-shop,απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, πάντοτε με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας των προϊόντων. Οι παρόντες όροι είναι συμβατοί με το ισχύον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο και παράλληλα  αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να τροποποιεί ή και  να ανανεώνει τους όρους- προϋποθέσεις συναλλαγών.  Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησής τους

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία δεσμεύεται για την διατήρηση και διαφύλαξη των προσωπικών στοιχείων κάθε χρήστη και χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα μόνο για την διαδικασία εγγραφής και παράδοσης της παραγγελίας (Εφαρμογή του άρθρου 7 Α παρ.1 (β) Ν 2472/1997 με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας.)Με κανέναν τρόπο, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα δοθούν ,δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους. Εξαιρείται η περίπτωση διαδικασίας που ορίζει η νομοθεσία για την άρση απορρήτου(Ν.2225/1994) ή τυχόν υποχρέωση που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της οδηγίας 24/2006. 

Με την παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα σας ζητηθεί επιπλέον ο 16ψήφιος αριθμός κάρτας σας, η ημερομηνία λήξης της καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας(CVV).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Απαγορεύεται να γίνεται κακή χρήση της ιστοσελίδας,www.elbano.gr . Kάθε χρήστης απαγορεύεται, να διαπράξει ή να ενθαρρύνει κάποιο ποινικό αδίκημα, να μεταδώσει ή να διανείμει έναν ιό, trojan horse, worm ή να δημοσιεύσει οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο είναι κακόβουλο και τεχνολογικά επιβλαβές.

Δεν ευθυνόμαστε, για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από ιούς, ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας ή τα  προγράμματα του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σε όλα τα λογισμικά παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας, ELBANO Μ.ΕΠΕ. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να τα επεξεργαστείτε, αποκλειστικά και μόνο, για προσωπική σας χρήση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε μια ώρα, από την πραγματοποίησή της. Μετά την μία ώρα, η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Δικαίωμα επιστροφής έχετε εντός 3 ημερών ,από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν ο λόγος επιστροφής  αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνει η εταιρεία με την ACS courier.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, το περιθώριο επιστροφής επεκτείνεται σε 30 ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής του προϊόντος, είναι  η άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και τα καρτελάκια του προϊόντος.

Η επιστροφή των  προϊόντων πραγματοποιείται  μόνο με την εταιρεία ACS courier.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η διεύθυνση της εταιρείας μας είναι:

ELBANO Μ.ΕΠΕ

Λ.Κατσώνη-87

Αγ.Ανάργυροι-13561

τηλ.2114114868

κιν. 6937100397