Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα-τηλ.παραγγελίες 2114080500

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ebano.gr διαθέτει τα προιόντα ElBano collection. To e-shop,απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν Τις αγορές τους ηλεκτρονικά,πάντοτε με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας των προιόντων. Οι παρόντες όροι είναι συμβατοί με το ισχύον ευρωπαικό και ελληνικό δίκαιο και αναγνωρίζουν Το δικαίωμα της εταιρείας να τροποποιεί ή και να ανανεώνει τους όρους και τις προυποθέσεις συναλλαγών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία δεσμεύεται για την διατήρηση και διαφύλαξη των προσωπικών στοιχείων κάθε χρήστη,και Χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα μόνο για την διαδικασία εγγραφής και παράδοσης της παραγγελίας. (εφαρμογή του άρθρου 7 Α παρ.1 (β) Ν 2472/1997 με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείται να ακυρώσεται την παραγγελία σας μέσα σε μια ώρα,από την πραγματοποίηση της. Μετά την μία ώρα,η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Δικαίωμα επιστροφής έχεται εντός 3 ημερών,από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προιόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής,αφορά λάθος της εταιρείας,το κόστος επιστροφής των Προιόντων το αναλαμβάνει η εταιρεία με την ASC courier.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP

  • Συμπληρώνεται την ειδική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή της παραγγελίας σας.
  • Την αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης,και των όρων χρήσης.
  • Στην συνέχεια μπορείται να κάνεται τις αγορές σας.(στο καλάθι)
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ,ΦΠΑ 24%